FIT karkötő - MISOURI

3 881 Ft

Új termék

Márkás karkötő X-MOMO

Minden karkötőnek van értelme, hangsúlyozva egyediségét és kézzel készített. Ékszerek és medálok a világ minden tájáról származó hiteles beszállítókból, ékszerek - karkötők és alkatrészeik szakemberei. Ha az áru raktáron van, két munkanapon belül szállítom. Egyedi követelmények esetén a szállítási határidők kölcsönösen elfogadottak. Örömmel várjuk az együttműködést.

Bővebb leírás

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 loyalty point that can be converted into a voucher of 70 Ft.


A FIT karkötő képviseli az életstílusát. A karkötők alkalmasak arra, hogy ajándékként motiválják szeretteiteket. A gyöngyök egy határozott gumiszalaggal vannak ellátva, így ideálisak az edzőteremben való viseléshez, de alkalmasak mindennapi viselésre is. A karkötő az Ön kívánságai szerint örömmel fogadja az Ön oldalán lévő változtatásokat és követelményeket.

Karkötőben használt ásványi anyag: vörösvasérc arany-rózsaszín, rózsakvarc

Alkatrészek: 19 x 8 mm-es arany metál súlyzók, fém cirkónium és más alkatrészek

Gyöngy átmérője: Ø 8 mm

Hossz: egyéni, megírandó, amikor megírja a jegyzetet, a kéz kerületén NEM szűk.

Óvatosság: A karkötő eredeti állapotának hosszú távú megőrzéséhez ajánlott nem túlzott erőt kifejteni, valamint a víz vagy más folyadékok elkerülése érdekében. A kövek is hajlamosak magasságról esni.


Kézből készítünk karkötőt kívánsága szerint. Azt kérjük, türelmes legyen, ha késleltetjük a termelést.

 

No customer reviews for the moment.

Write a review

8 products in category: